Bra att veta

Öppettider:
Alla dagar öppet för spel mellan kl. 06:00 – 23:30

Shopen är öppen mån-fre 17-21, lör-sön 11-16

Vill du använda din friskvård till Padel? Gå till –> Friskvård

Rätt utrustning:
När du spelar padel är det viktigt att ha rätt utrustning. Dels för att du ska få en rättvis upplevelse av sporten men främst för att förebygga skador och olyckor. 

En padelbana består av en hel del sand och trots att vi i Sverige har i regel ”mindre” sand en vad de större padelregionerna som exempelvis Spanien använder så är det bra att veta att det kan upplevas halt. Det är därmed extra viktigt att ha bra skor som innefattar ett bra grepp för att undvika att halka och få allvarliga skador. Det krävs också att även sulan är skonsam och skyddar dina fotleder då Padel även är en sport som kräver mycket snabba rörelser och mobilitet.

Många funderar kanske över varför inte vanliga inomhusskor fungerar minst lika bra till padel?
Svaret är enkelt och ligget helt enkelt i just padelbanors underlag och deras uppbyggnad av sand. Du kommer helt enkelt uppleva att du halkar runt på banan om du spelar med skor utan rätt grepp. 

Glasväggar: Padelbanor är byggda med glasväggar. Väggarna ska därmed hanteras med stor försiktighet. För din och allas säkerhet ber vi er att inte hoppa eller springa in i glasväggarna. 

Övrig information:
Vår padelhall är anpassad för att fungera utan personal och är tidvis obemannad. Du kan hyra padelrack på plats och det finns även automat för bollar. På varje bokningsbekräftelse från Matchi så får ni en entrékod som används för att komma in i hallen (dosa som sitter till höger om entrédörren).

5st enskilda omklädningsum med dusch direkt i entrén där vissa är utrustade med hårfön. Handduk finns att låna.

Lokalen är även utrustad med en mindre hiss för att sig till övervåning med balkong samt cafédel. Vid receptionsdel samt i mitten av vänster långsida inne i hallen finns ”Första hjälpen kit” utplacerade. Anläggningen är kameraövervakad för er samt vår säkerhet.

Parkering är gratis utanför vår entré fram till kl 23:30. Obs! parkera inte i rondellen utanför Klättercentret, där är det parkeringsförbud!